Hendrikssen Najaarsblog

In drie stappen weer klaar voor het najaar!

Wij hopen dat u genoten heeft van een heerlijke zomer! Inmiddels is het toch echt afgelopen met het warme weer in Nederland. Kortom, de hoogste tijd om ook uw kledingkast en beddengoed weer klaar voor het najaar en de winter te maken! Wij helpen u graag met deze drie stappen.

1. Uw zomerkleding

Tijdens de warme zomermaanden gebruiken we veel zonnebrand om onze huid te beschermen. Echter is dit niet altijd goed voor uw kleding. Zonnebrand laat veel vuil en vetvlekken achter die de wasmachine niet goed kan verwijderen. Na het wassen in de wasmachine lijkt de kleding dus weer schoon, maar schijn bedriegt de olie en vet resten van de zonnebrand blijven achter in het materiaal en dit kan op den duur een nare geur opleveren of de kwaliteit aantasten. Ook huidschilfers en zweetresten zijn een goede voedingsbodem voor motten en bacteriën.

Na uw vakantie of aan het einde van de zomer is het dus zeker verstandig om uw kledingstukken te laten stomen voor deze weer diep in de kast komen te liggen of op zolder worden opgeslagen.

2. WINTERDEKBED

Na de warme zomermaanden kan ook het winterdekbed weer van zolder gehaald worden. Wilt u echt fris beginnen? Laat het dekbed nog even bij ons reinigen, voordat deze weer in gebruik genomen wordt. De beste manier van reinigen hangt af van het materiaal van uw dekbed. Zo zijn er wollen, donzen en synthetische dekbedden met elk hun unieke eigenschappen. Laat één van onze medewerkers uitleggen welke behandeling het beste bij u past.

3. WOONTEXTIEL

Denk ook even aan uw woontextiel. Vergeet niet om uw gordijnen en uw tapijt ook een opfrisbeurt te geven! Woontextiel is sfeerbepalend in huis. Daarbij is het vaak een kostbare investering, die een zorgvuldige behandeling mag krijgen. Hendrikse Stomerijen reinigt uw gordijnen of tapijt op een professionele wijze.
Heeft u zware gordijnen of een groot tapijt die niet gemakkelijk mee te nemen zijn? Geen probleem. Op afspraak halen en brengen wij uw gordijnen en tapijten op locatie. Zo bent u volledig ontzorgd!

Wij hopen u met deze drie stappen te kunnen helpen om uw kleding en huis klaar te maken voor het najaar. Heeft u een specifieke vraag over het wassen of opbergen van uw kleding, dekbed, gordijnen of ander textiel? Kom langs in een van onze vestigingen voor persoonlijk advies of neem contact met ons op via info@hendriksestomerijen.nl of 0294-291554. Whatsappen kan ook via +31649907936.