Hendrikse Stomerijen – Al meer dan zestig jaar kwaliteit in wassen en stomen

Hendrikse Stomerijen is een familiebedrijf en daar zijn we trots op. In de jaren vijftig startte de stomerij, toen nog onder de naam Stomerij Unicum, in Amsterdam. Nu ruim zestig jaar later is de stomerij met 4 vestigingen uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van wassen en stomen in Amsterdam en omstreken.

Ondanks de groei blijft het familiegevoel bestaan. In hoe we denken, hoe we samenwerken en ook hoe we met u als klant omgaan. Het bieden van persoonlijke service, transparant zijn en hoogwaardige kwaliteit leveren is waar we voor staan.  Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Milieuvriendelijk reinigen
In al onze winkels en service punten kunt u uw kleding, gordijnen of ander textiel achterlaten om deze te laten wassen of stomen.

Nadat het wasgoed zorgvuldig wordt gecheckt, wordt dit vervolgens naar onze fabriek in Baambrugge gebracht. Hier wordt het wasgoed “chemisch” gereinigd.

Anders dat de naam misschien doet denken, reinigt Hendrikse Stomerijen op een milieuvriendelijke manier. Door duurzame reinigingsmiddelen en een gesloten systeem waarbij geen afvalstoffen in het riool komen te gebruiken, behoren we misschien wel tot één van de milieuvriendelijkste bedrijfstakken.

 

Service
Gedurende het reinigingsproces verzorgen we uw wasgoed met zorg. In de stomerij gaan alle producten door de handen van ervaren, gekwalificeerd personeel en in de winkels kunt u terecht voor al uw vragen over het wassen en stomen van uw textiel. Kwaliteit en persoonlijke service staan daarbij hoog in het vaandel.

Naast onze vestigingen hebben wij diverse shop-in-shop-servicepunten. In onder andere Vinkeveen, Mijdrecht, Vreeland en Loenen aan de Vecht kunt u bij lokale ondernemers terecht om uw wasgoed af te leveren. Daarna wordt deze met dezelfde service en kwaliteit zoals u van ons gewend bent, gereinigd.

Naast de winkels en shop-in-shop-servicepunten kunt u ook gebruik maken van de haal & brengservice van Hendrikse Stomerijen*. Stuur ons bij aanvang een berichtje met adres en gewenste ophaaldatum. Vooraf betalen is niet nodig. Nadat we de afspraak hebben bevestigd, komen we uw wasgoed halen en verzorgen we deze met de kwaliteit die u van ons gewend bent.  Als de bestelling gereed is, nemen we contact op voor een nieuwe afspraak en brengen we het wasgoed langs. Gemakkelijker kan haast niet!

 

Alle kwaliteiten van Hendrikse Stomerij op een rijtje

  • Wasserij en stomerij met oog op kwaliteit
  • Meer dan zestig jaar ervaring en expertise
  • Brede vakkennis textielbranche
  • Persoonlijke service staat altijd voorop
  • Gekwalificeerd personeel
  • Met diverse winkels en shop-in-shop servicepunten in Amsterdam en omstreken altijd een winkel dicht in de buurt
  • Druk? Of geen zin om het huis uit te gaan? Profiteer van onze Haal & Brengservice.

Weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op via info@hendriksestomerijen.nl of 0294-291554. Whatsappen kan ook via +31649907936.

*De beschikbaarheid van onze haal & brengservice is onder voorbehoud en verschilt per postcodegebied. Neem contact op om te informeren of u gebruik kunt maken van de service.