Maatregelen COVID-19

Beste klanten,

Het is behoorlijk heftig wat er allemaal gebeurd om ons heen. Wij nemen de huidige situatie heel serieus en leven natuurlijk mee met iedereen die dit raakt. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop. Net als altijd is het belangrijk uw kleding te blijven reinigen al helemaal in deze omstandigheden kan het geen kwaad kleding extra te wassen en/ of reinigen, zeker met al het genies en gehoest in de elleboog.

Wilt u toch graag uw kleding bij ons laten reinigen of uw lakenpakket afgeven, maar behoort u tot de groep kwetsbare personen en bent u daardoor niet in staat de deur uit te gaan? Dan maken wij daarvoor graag een uitzondering. In dat geval kunt u met ons contact opnemen zodat wij uw kleding en/ of lakenpakket kunnen halen en brengen.

We blijven de steeds veranderende situatie in de gaten houden en we passen ons daarop aan wanneer nodig. Mocht de situatie veranderen waardoor wij onze vestigingen moeten sluiten blijven wij uiteraard bereikbaar. Via onze website zullen we u op de hoogte houden.

Bedankt voor uw geduld en begrip. Pas goed op uzelf en op elkaar, samen komen we deze moeilijke tijd door!

Alle medewerkers van Hendrikse Stomerijen.